Επόμενες προγραμματισμένες αναχώρησεις


Το Φθινόπωρο του 2012 έρχεται με πολλές νέες μαγικές εξορμήσεις.


Σύντομα κοντά σας με περισσότερες πληροφορίες.


Foititrips Sales Dept.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Τι έιναι τα Special offer του foititrips - Φοιτητικές Εκδρομές ????


  

Με τον όρο 'Special Offer, του Foititrips σας δίνετε η Ευκαιρία να συμμετάσχετε στην εκδρομή που διοργανώνουμε, σε πολύ χαμηλή τιμή χωρίς να αλλάζει η ποιότητα των παροχών της εκδρομής αλλά και των υπηρεσιών μας!
Με βάση τις ανάγκες σας το 'Special Offer, έχει πλέον 3 δυνατότητες χρήσης( Special offer - Great Deal 15%, Prime offer -10% & Friendly Special offer ), με τις οποίες διατηρείτε την φθηνότερη τιμή αλλά και έχετε δυνατότητα εξόφλησης μερικές μέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής σας!
 


Αναλυτικότερα:

A) Special offer - Great Deal -15%!!

i) Οι κρατήσεις σας πρέπει να έχουν επιβεβαιωθεί εντός του χρονικού ορίου που αναφέρεται στον  τιμοκατάλογο της εκδρομής.
ii) Η εξόφληση του αντιτίμου της εκδρομής θα πρέπει να έχει γίνει εντός των ημερομηνιών που και αυτές αναφέρονται στον τιμοκατάλογο της εκδρομής.
iii) Με την λήξη των προθεσμιών επιβεβαίωσης και εξόφλησης της εκδρομής η κράτηση σας δεν επιδέχεται καμίας αλλαγής, ακύρωσης ή επιστροφής χρημάτων.
iv) H συγκεκριμένη κράτηση αφορα συγκεκριμένη εκδρομή και ημερομηνίες διεξαγωγής της και δεν  μεταφέρεται σε επόμενη.
v) Η κράτηση είναι ατομική και δεν γίνεται αντικατάσταση προσώπου στην συμμετοχή της εκδρομής.
vi) To 'Special offer - Great Deal'  -15%, αφορά συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών ανά εκδρομή και με την συμπλήρωση τους το foititrips έχει το δικαίωμα να μην δέχεται άλλες κρατήσεις ακόμα και αν η περίοδος επιβεβαίωσης  δεν έχει ολοκληρωθεί.

B) Prime offer -10%         

i) Οι κρατήσεις σας πρέπει να έχουν επιβεβαιωθεί εντός του χρονικού ορίου που αναφέρεται στον  τιμοκατάλογο της εκδρομής.ii) Η προκαταβολή του 50% αντιτίμου της εκδρομής και η εξόφληση του υπολοίπου 50% θα πρέπει να έχει γίνει εντός των ημερομηνιών που και αναφέρονται στον τιμοκατάλογο της εκδρομής.
iii) Με την λήξη των προθεσμιών επιβεβαίωσης και εξόφλησης της εκδρομής η κράτηση σας δεν επιδέχεται καμίας αλλαγής, ακύρωσης ή επιστροφής χρημάτων.
iv) To Prime offer -10% σε αντίθεση με το Special offer -Great Deal -15% έχει την δυνατότητα σε περίπτωση που δεν καταβάλετε την εξόφληση του υπολοίπου να συμμετέχετε στην εκδρομή καταβάλοντας την διαφορά των Normal Rates την ημερομηνία εξόφλησης που αναγράφετε στον τιμοκατάλογο μας.   
iv) H συγκεκριμένη κράτηση αφορά συγκεκριμένη εκδρομή και ημερομηνίες διεξαγωγής της και δεν  μεταφέρεται σε επόμενη.
v) Η κράτηση είναι ατομική και δεν γίνεται αντικατάσταση προσώπου στην συμμετοχή της εκδρομής.
vi) To 'Prime offer -10%, αφορά απεριόριστο αριθμό συμμετοχών ανά εκδρομή και επιβεβαιώνονται άμεσα με την προκαταβολή του 50% του αντιτίμου της εκδρομής.





Γ) Friendly special offer!!!!!!  
     Είναι η παρέα σας απο 12 άτομα και πάνω???? Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του Foititrips  και ενημερωθείτε για την απίστευτη προσφορά που σας περιμένει!!!!!!!!!!!